Eilandenweekend 2015

Boekanier 1
Boekanier 2
Boekanier 3
Boekanier 4

Eilandenweekend 19, 20 en 21 juni 2015, Nes op Ameland

Na een jaar van afwezigheid willen we dit we dit jaar weer een eilandenweekend organiseren. Het eilandenweekend van 2015 zal worden gehouden op het waddeneiland Ameland bij het plaatsje Nes. We hebben voor dit doel de groepsaccommodatie “de Boekanier” geboekt. Hier zijn we in 2011 al eens geweest. Het eilandenweekend is geen toernooi maar er kan volop go worden gespeeld. Gezelligheid en ontspanning staat voorop of je nu het hele weekend een gezelschapsspel wilt spelen, vogels wilt bekijken of sportiever bezig wilt zijn met fietsen, zwemmen of wandelen. Dus wil je naar bos, duin, strand, zee en go spelen dan heb je nu een mooi excuus om een minivakantie op Ameland te houden.

De groepsaccomodatie

De groepsverblijf “de Boekanier” is vrijliggend in de duinen bij het recreatiegebied de Vleijen. Voor de liefhebbers is er een voetbalveld, volleybalveld of skatebaan. ”De Boekanier” ligt niet ver van het dorp Nes, duin, bos en strand. De accommodatie beschikt over zes 6 persoonskamers, vijf 4 persoonskamers en een 8 persoonskamer. We houden een comfort-norm van maximaal 30 personen aan zodat er voldoende ruimte is voor onze spellen, op de slaapkamers of buiten.

Website en locatie

De website van de groepsaccommodatie is:
http://www.de-boekanier.com/

Voor een beter overzicht kun je deze link gebruiken. Locatie de Boekanier

Prijs, eten en aanmeldingen.

De prijs zal € 60 bedragen voor het volledige weekend. Wil je korter komen dan zal dit naar rato worden berekend. De prijs is inclusief warm eten op vrijdagavond en zaterdagavond, brood, melk, thee, koffie en versnaperingen. Bier wijn en fris zal apart worden afgerekend, hiervoor leggen we een turflijst aan.

Het opgeven voor het weekend gaat via de Groninger go-website: Klik hier

Voor de duidelijkheid: een inschrijving op de website houdt niet in dat je je financieel vast legt voor het weekend. Het geeft ons wel inzicht hoeveel mensen er kunnen komen in het weekend.

Samenvatting

Waar: “De Boekanier” bij Nes op Ameland.
Wanneer: het weekend 19, 20, en 21 juni 2015. Vrijdagmiddag tot en met zondagmiddag.
Kosten: € 60 inclusief warm eten vrijdagavond en zaterdagavond.
Opgeven: Klik hier
Organisatoren: Pieter Hamstra, Mirjam Visscher.
Contact: eilandenweekend2015@goclubgroningen.nl