Eilandenweekend zeer geslaagd

Het Eilandenweekend 2010 was weer een zeer geslaagd evenement. Zo'n 30 mensen uit het hele land maakten de trip naar Giethoorn, waar het weer flink mee zat. Het hele weekeind was het zonnig en warm, met temperaturen rond de 24 graden. Pas zondagavond, toen iedereen alweer richting huis aan het gaan was, viel er een spatje regen.

De lokatie was net iets anders dan die van vorig jaar, ongeveer 100 meter verder. En hoewel het geen eiland was, was het wel alweer alleen maar per boot te bereiken. De hele vrijdagavond werden dan ook de binnendruppelende deelnemers gependeld vanaf de kade in Giethoorn.

In en om de kampeerboerderij werd volop go gespeeld, maar ook andere spellen waren flink in trek. Kolonisten van Catan, Puerto Rico, Funkenslag, Im wandel der Zeiten, bordspellen van kort to lang en van simpel tot ingewikkeld werd gespeeld.

Bij de prijs inbegrepen zaten drankjes, snacks en maaltijden. Het avondeten werd verzorgd door Mirjam en Siu, en was weer uitstekend. Volgend jaar gaan we waarschijnlijk weer eens een waddeneiland bezoeken, hoe deze website in de gaten voor nieuws.

foto's?

Zijn er ook foto's gemaakt? altijd leuk om die ff te zien.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.