Inloopavonden

Op de tweede maandag van elke maand is er een inloopavond. Dan kun je zonder aanmelding en vrijblijvend langskomen om kennis te maken met ons en met het go-spel. Ieder van ons is graag bereid om je wat dingen uit te leggen. We nemen de (eenvoudige) regels met je door en spelen oefenpartijtjes met je op een speciaal kleiner bord voor beginners. Zie ook: Meetup (klik hier)

Beginnerscursus

Bij voldoende aanmelding organiseren we een beginnerscursus van circa zes avonden. Elke avond bestaat uit circa 1 uur cursus en daarna vrij spelen. De eerste avond is vrijblijvend. Bevalt het, en wil je de rest van de cursus doen, dan kost het slechts 10 euro. Spelers die deze cursus volledig afronden mogen gratis meedoen aan de Martinicup, het grote jaarlijkse go-toernooi van Groningen. Het inschrijfgeld daarvoor is normaal gesproken 15 euro. Aanmelden voor de beginnerscursus kan op een inloopavond of via email op info@goclubgroningen.nl

Eén jaar gratis lidmaatschap

Wij maken graag kennis met nieuwe spelers. Voor beginnende spelers bieden we dan ook één jaar gratis lidmaatschap aan. Op die manier heb je ruim de tijd om kennis te maken met het spel en te kijken of het ook wat voor jou is.

Contributie

Als lid van de club ben je ook direct lid van de Nederlandse Go Bond (www.gobond.nl) en mag je deelnemen aan toernooien die door heel Nederland worden georganiseerd.